Υποστηριξη

Εαν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ThessBook, κοιτάξτε τις συνήθεις ερωτήσεις. Εαν το πρόβλημα εξακολουθεί, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στη περίπτωση που η εφαρμογή κολλήσει ή δεν ανταποκρίνεται, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά (τι κάνατε εκείνη τη στιγμή, εαν χρησιμοποιούσατε GPRS/3G ή Wi-Fi) και — εαν είναι δυνατό — να μας αποστείλλετε ένα crash dump.

Συνήθεις Ερωτήσεις

Πότε θα προσθέσετε περισσότερα Σημεία Ενδιαφέροντος;
Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε καθημερινά δεδομένα Σημείων Ενδιαφέροντος (POI) και θα τα προσθέτουμε στις νέες εκδόσεις του ThessBook σύντομα. Κάποιες από τις κατηγορίες που ετοιμαζόμαστε να προσθέσουμε στο ThessBook θα τις βρείτε στη σελίδα Contribute, όπου μπορείτε να προτείνετε και τα δικά σας σημεία. Μπορείτε να προτείνετε σημεία για προσθήκη και απευθείας από το κινητό σας: στο iOS, πατήστε το κουμπί με τα γραναζάκια στην κεντρική οθόνη του ThessBook και επιλέξτε 'Προσθήκη Σημείου'. Στο Android επιλέξτε την σχετική επιλογή αφού πατήσετε το πλήκτρο μενού (2.x) ή επιλέγοντας το σχετικό εικονίδιο από την μπάρα της εφαρμογής στο πάνω μέρος της οθόνης (3.x+). Εαν θα θέλατε να δείτε μια συγκεκριμένη κατηγορία POI, επικοινωνήστε μαζί μας!
Μου αρέσει το ThessBook, αλλά δεν έχω συσκευή με iOS (iPhone, iPod touch ή iPad) ή Android. Θα κυκλοφορήσει και για άλλα τηλέφωνα/συσκευές;
Άλλες πλατφόρμες, όπως π.χ. τα Windows Phone 8, είναι υπό εξέταση, όμως τίποτα δεν είναι βέβαιο και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της ζήτησης. Αν σας ενδιαφέρει να δείτε το ThessBook για κάποια πλατφόρμα πέραν των ήδη υποστηριζόμενων, πείτε το μας!
Το ThessBook δουλεύει με 3G/GPRS;
Ναι! Το ThessBook χρησιμοποιεί οποιαδήποτε σύνδεση στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμη εκείνη τη στιγμή στη συσκευή σας. Σημειώστε πως για να λειτουργήσει σωστά με 3G/GPRS πρέπει να έχετε κάποιο σχετικό συμβόλαιο που να υποστηρίζει χρήση του Cellular Data Network με τον πάροχο σας και η χρήση του οποίου πιθανόν να συνεπάγεται επιπλέον κόστος.
Οι τιμές των πρατηρίων καυσίμων κάποιες φορές διαφέρουν από αυτές που αναγράφονται στο ThessBook. Γιατί;
Οι τιμές που εμφανίζονται στο ThessBook ανανεώνονται καθημερινά. Επειδή κάποιοι παρατηριούχοι δεν καταχωρίζουν τιμές ή δεν ενημερώνουν άμεσα για τις αλλαγές των τιμών τους, ενδέχεται οι τιμές που βλέπετε στο ThessBook να αποκλίνουν από τις πραγματικές την στιγμή που επισκέπτεστε κάποιο πρατήριο. Προκειμένου να βρείτε την φθηνότερη βενζίνη στην περιοχή το ThessBook σημειώνει με πράσινο τσεκ τις τιμές που έχουν ενημερωθεί μέσα στις τελευταίες 48 ώρες. Ακόμα, όταν κάνετε ταξινόμηση βάση τιμής, βλέπετε μόνο τα πρατήρια εκείνα που έχουν ενημερώσει τιμές μέσα στο τελευταίο τριήμερο.
Η αναφερόμενη θέση μου συχνά διαφέρει από την πραγματική. Τι συμβαίνει;
Η συσκευή σας χρησιμοποιεί έναν αριθμό διαφορετικών μεθόδων προσδιορισμού της θέσης σας. Παρ'όλα αυτά δεν είναι τέλειο: Ανάλογα με το εαν βρίσκεστε εντός ή εκτός κτηρίων, την ισχύ του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, τη παρουσία Wi-Fi hotspots κοντά σας κλπ. η θέση σας ενδέχεται να μπορεί να προσδιορισθεί εντός μερικών μέτρων, ή χιλιομέτρων.
Θα ήθελα να μπορώ να αναζητήσω σημεία ενδιαφέροντος και πληροφορίες και για άλλες περιοχές, όχι μόνο εκεί που βρίσκομαι εκείνη τη στιγμή. Θα προσθέσετε τέτοια δυνατότητα;
Η δυνατότητα αυτή υπάρχει ήδη! Πατήστε το κουμπί με τα γραναζάκια στην κεντρική οθόνη του ThessBook. Μεταξύ των επιλογών είναι και η αλλαγή τοποθεσίας.
|