Προβολή στο ThessBook

Διαφημιστείτε στην πλατφόρμα GEO|ADS

Geo|Ads

Είτε έχετε μια μεγάλη επιχείρηση, ένα συνοικιακό κατάστημα, έχετε έναν δικτυακό τόπο ή εκδοτικό οίκο, ή είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε ένα νεο προϊόν ή υπηρεσία και ψάχνετε για οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις προώθησης τους, το ThessBook βρίσκεται στη διάθεσή σας. Το ThessBook προσφέρει ένα καλό χώρο για τη διαφήμισή σας και έναν αριθμό χρηστών που προσεγγίζει τους αναγνώστες μιας καλής καθημερινής εφημερίδας.

Όμως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό των διαφημίσεων του ThessBook είναι πως μπορούν να είναι στοχευμένες γεωγραφικά, επιτρέποντάς σας να φτάσετε, για πραγματικά προνομιακές τιμές, τους ανθρώπους που είναι οι πιο σημαντικοί για εσάς: αυτούς που ζούν, οδηγούν ή περνούν από τη περιοχή σας.

Γίνετε Χορηγός του ThessBook

ThessBook Sponsor

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προβάλετε την επιχειρησή σας, στηρίζοντας ταυτόχρονα το ThessBook είναι τα προγράμματα χορηγίας της εφαρμογής. Οι χορηγίες έχουν διάρκεια ενός έτος και συμπεριλαμβάνουν έναν αριθμό από οφέλη που σας εξασφαλίζουν μεγάλη προβολή, πρόσβαση στα καινοτόμα γεωγραφικά metrics και anaytics της χρήσης του ThessBook και ειδικές προσφορές για διαφήμιση στην πλατφόρμα GEO|ADS. Μπορείτε να χορηγήσετε ολόκληρη την εφαρμογή, ή μια συγκεκριμένη κατηγορία περιεχομένου.

Γίνετε Συνδρομητής Περιεχομένου

ThessBook Premium Content

Αν έχετε επιχείρηση με σημεία φυσικής παρουσίας στη Θεσσαλονίκη μπορείτε, εκτός από την διαφήμιση στην πλατφόρμα GEO|ADS, να τα προβάλλετε και με μια συνδρομή περιεχομένου. Η συνδρομή αυτή είναι εξάμηνη ή ετήσια και σας παρέχει αναβαθμισμένη παρουσία στο ThessBook (προσφέροντας, μεταξύ άλλων, προβεβλημένη καταχώριση και προσθήκη λογοτύπου δίπλα στο όνομα της επιχείρησής σας, σε επιλεγμένες ενότητες). Αν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται σε κατηγορία που δεν υπάρχει σήμερα στο ThessBook και θα θέλατε να την δείτε να προστίθεται στον κατάλογό μας, επικοινωνήστε μαζί μας.

|